Evenemang

Våra verksamheter ordnar varje år aktuella och tankeväckande evenemang som bidrar till en mångsidig och nyanserad samhällsdiskussion. Evenemangen äger rum inom Svenskfinland. Nedan finner du information om respektive evenemang. 

Bild med texten som om rulltrappan stannat
Tankesmedjan Agenda lanserar sin nya rapport 23.3 och åker därefter på turné - välkommen med!
Välkommen på diskussion om NATO - processen, säkerhetsläget, jämställd värnplikt & medborgartjänst på söndagen den 26 mars kl.15.
Välkommen på lunchdiskussionen "En omvärldsanalys - skeenden och företeelser som påverkar vår vardag" måndagen den 27 mars kl.12-14 på Restaurang Hejm i Vasa.
Är du ambitiös och brinner för det du gör? Är du dessutom 25–35 år, svensk- eller flerspråkig och vill påverka det samhälle och den värld vi lever i utifrån din egen bransch?

Tidigare evenemang

Välkommen på temakvällen ”Rara barn, men trötta föräldrar - hur får man det att gå ihop?” torsdagen den 16 mars kl.18.30!
Välkommen på Fika efter kunskap: "Finns det åsiktsbubblor i Svenskfinland?" fredagen den 10 mars kl. 12-14 på Restaurang Hejm i Vasa, eller på distans!
Varmt välkommen på lunchdiskussion tisdag 28.2, kl. 12 – 14 vid Restaurang Hejm (II vån) i Vasa!
Liberal Praktik erbjuder högklassiga praktikplatser i Bryssel, Kapstaden, London och Washington till engagerade och liberala studerande med ett intresse för internationell politik.
Lunchdiskussion måndag 20.2, kl. 12 – 14 vid Restaurang Hejm (II vån) i Vasa