Evenemang

Ansökan till Liberal Praktik öppen 26.2-10.3!

Är du högskolestuderande med ett brinnande intresse för samhälle och politik och vill utmana dig själv i en krävande miljö? Är du nyfiken på hur arbetet med politik fungerar på internationell nivå? Då kan Liberal Praktik vara något för dig!
Sök till någon av våra högklassiga praktikplatser senast 10.3.

Läs mer »

Livet, makten & ansvaret som kvinna i politiken

Välkommen på lunchdiskussion på Luckan i Helsingfors fredagen 8 mars kl.12-13!

På den internationella kvinnodagen samtalar Anna-Maja Henriksson, undervisningsminister och partiordförande för SFP med Annie Lööf, tidigare näringsminister och partiordförande för Centerpartiet i Sverige om sina politiska karriärer, ledarskap och om hur det är att skriva en bok.

Läs mer »

Sidan hittades ej – Agenda i Vasa

Välkommen på diskussionstillfälle om den nya Agenda rapporten ”Sidan hittades ej – den digitala tvåspråkigheten i Finland” den 29.2 kl. 12.30 på Academill i Vasa.

Medverkande är rapportskribenten Markus Söderman, webbtjänskoordinator Gustaf Westerholm samt innehållschef Anne Jeanne Söderlund.

Läs mer »

Sidan hittades ej – Agenda i Åbo

Välkommen på diskussionstillfälle om den nya Agenda-rapporten ”Sidan hittades ej – den digitala tvåspråkigheten i Finland” den 27.2 kl. 16.30 på Villa Vinden, Observatoriegatan 2, Åbo. Rapportskribenten Markus Söderman presenterar rapportens innehåll.

Läs mer »

Lansering: Sidan hittades ej – den digitala tvåspråkigheten i Finland

Den nya Agenda-rapporten ”Sidan hittades ej – den digitala tvåspråkigheten i Finland” kartlägger den digitala verkligheten genom att granska hur offentliga myndigheter, kommersiella aktörer samt andra bygger upp sin språknärvaro på webben. Välkommen på lanseringen av rapporten den 14.2 kl.11.30 på Luckan i Helsingfors.

Läs mer »