Ajatushautomo Agenda

Ajatushautomo Agenda on hiljattain käynnistetty liberaali ajatushautomo, joka tuottaa korkealaatuista taustatietoa yhteiskunnallisen keskustelun tueksi.

Liberal Praktik

Liberal praktik tarjoaa korkealaatuisia harjoittelupaikkoja Lontoossa, Brysselissä, Berliinissä, Kapkaupungissa ja Washington D.C.:ssä.

Ledarskapsakademin

Ledarskapsakademin on johtamiskoulutus, verkosto ja alumniohjelma tuleville nuorille ruotsin- ja kaksikielisille johtajille.

Koulutustoiminta

Svenska Bildningsförbundet järjestää kokouksia, kursseja ja seminaarejayhteistyössä jäsenjärjestöjensä kanssa. 

Svenska Bildningsförbundet r.f. on yhdistys, jonka tavoitteena on yhdistää suomenruotsalainen ja kaksikielinen väestö, edistää sivistystoimintaa ja rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua. Yhdistys edistää ymmärrystä kansainvälisestä yhteisöstä ja eurooppalaisesta intergraatiokehityksestä.

Svenska Bildningsförbundet järjestää kokouksia, kursseja, seminaareja, sekä muuta koulutustoimintaa. Bildningsförbundet rakentaa verkostoja eri sidosryhmien välillä sidosryhmien välillä, jotka tukevat yhdistyksen tavoitteita.

Svenska Bildningsförbundetin toiminta jakautuu viiteen osa-alueeseen: koulutus- ja seminaaritoiminta, ajatushautomo Agenda, Liberal praktik ja Ledarskapsakademin sekä yhteistyöprojektit. Nämä toimialueet toimivat Svenska Bildningsförbundetin alaisuudessa.